Klikkaa tästä satunnaisesti valittuun ruumisautoesittelyyn!

Ruumisauto.fi

ruumisautoharrastajien äänenkannattaja verkossa

Aika edelleen tekee tehtäviään ja ajan myötä Ruumisauto.fi on ottanut ja pitänyt kapean, mutta vakaan sektorinsa netin ja suomalaisen autoharrastuksen rintamalta. Ennakkoluuloton autoharrastus jatkuu ja voi hyvin.

Tutustu vapaasti autoesittelyihin ja osallistu keskusteluun forumilla (vaatii kirjautumisen), vaikka et vartalovankkuria omistaisikaan.

Tämä sivusto ei ole merkki- tai tyyliuskollinen, vaan mukaan mahtuvat niin museo-, käyttö- kuin lauluautotkin ja kaikki muu siltä väliltä. Ruumisauto.fi on avoin kohtauspaikka kaikille ruumisautoharrastajille ja aiheesta kiinnostuneille. Pelkkä kiinnostus siis riittää, auton omistaminen ei ole välttämätöntä. Myös alan ammattilaiset ovat tervetulleita.

Pari selvennystä asiaan liittyen, koska näistä usein tulee ihmeellisimmät kysymykset. Ruumisauto.fi ei ihannoi kuolemaa, eikä toivo sitä kenellekään. Kyse on ruumisauto- EI ruumisautoharrastuksesta. Kuolema väistämättä liittyy ruumisautoihin ja se saa aina välillä heräämään kanssaihmisissä monet aiheettomat ennakkokuulot.

Ruumisauto.fi:n toiminnan lähtökohta voidaan tiivistää niin, että kaikkien kukkien annetaan kukkia ja oma kukkiminen tapahtuu muita kunnioittaen. Samaa toivotaan myös sivuston käyttäjiltä. Ryppyotsaiseksi ei kuitenkaan kannata ryhtyä! :)

Jos haluat linkittää Ruumisauto.fi -sivustosi omille sivuillesi, keskusteluforumien allekirjoitukseen ym. paikkaan tai ladata taustakuvia koneellesi, löydät matskua downloads -sivulta.

Autoesittelyt

Forumin lisäksi tärkeä osa sivustoa ovat autoesittelyt. Sinulla on mahdollisuus esitellä autosi sivustolla. Vaikka sinulla jo olisikin kotisivut yms., jossa autosi on esillä olisi mukava saada se tännekin "hakemistoon".

Katso ohjeet kuvien lähettämisestä ym. täältä. Sivuston ylläpito huolehtii materiaalin esityskuntoon eli sinun EI tarvitse osata muuta kuin lähettää sähköpostia!

Tiedotteet ja päivitykset

Viimeisin suurempi päivitys sivustolle on tehty 23.06.16. Tästä päivityshistorian tarkasteluun.

viimeisin päivitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved