Oldsmobile Custom Cruiser


Klikkaamalla pikkukuvia näet ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Oldsmobile
Malli: Custom Cruiser, vm. 1980
Tekniikka: 350 DX diesel + TH 350
Tarina:

Tässä vähän tietoja manalantaksistani. Oldsmobile Custom Cruiser vm. 1980. Tekniikkana alkuperäinen 350 DX dieseli + TH 350 laatikko. Auto on koottu Fairfaxissa Kansasissa. Ensirekisteröinti uutena Suomeen vasta 1981 keväällä. Rekisteriotteen tiedoissa mainitaan auto tuodun maahan henkilöautona ja sitten vasta muutetun uutena hautausautoksi. Muutoksiin on kuulunut mm. takaoven saranoinnin rajoittimien muuntaminen siten, että ovi aukeaa 90-astetta. Oveen on lisätty myös aukipitoa varten kaasupumppu ja muutamia alan vaatimia muutoksia.

Auto on työuransa kyydinnyt hämäläisiä eräällä pienellä paikkakunnalla. Hautaustoimistolla yhä ollessaan se on maalattu 1980 Oldsmobilen värikartasta löytyvällä hopealla värillä, joka on myös yksi hautausauton virallisesti hyväksytyistä väreistä mustan ohella Suomessa. Syy maalaamiseen lienee ollut auton siirtyminen toimiston "kakkosautoksi", jolla lienee ajettu myös muitakin ajoja kuin "kylmiä kyytejä"?

Auto on yhä rekisteröity erikoisautoksi, vaikka sen voisi muutoskatsastaa henkilöautoksi. Pois hautaustoiminnasta auto on siirtynyt vasta 2000-luvulla. Kyyti on yhä vakaata ja varmaa

viimeisin päivitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved