Cadillac


Klikkaamalla pikkukuvia näet ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Cadillac
Vuosimalli: 1976
Koripaja: Superior
Omistaja: Sheikki
Tarina:

Tuo mun rakennelmahan on ollut mulla yli kaksikymmentä vuotta. Tosin myin sen reilu kymmenen vuotta sitten projektina Lappeenrantaan kaverille, joka sai hieman purettua yms. Hain sen 2013 kesänä takaisin ja syksyn aikana rupesin sitten hitsailemaan. Hitsata sitä sit saikin. Ainoat rautaiset osat jota ei hitsattu oli, etupuskuri ja lukkopellin kehikko.

Tämä on samainen auto joka aikoinaan tunnettiin Harem Racing käkkylänä, joka ensin oli kullanvärisenä spray-liekeillä ja joka sit yx vappu maalattiin keltaiseksi ja laitettiin siihen minttu-musta ruutuskallopit. Auto on nähnyt laulamista ja se on 2 kertaa tällä saralla ollut veekasinkin sivuilla.

Nyt kuitenkin aloin aluksi hitsailemaan ja ajatuksena oli laittaa se vain liikennekuntoon, mutta sit niit visioita rupes puskemaan hämärän tallin uumenissa. Aiemmin olin samaa teemaa suunnitellut omistamaani Kenworthiin, mutta myin sen kuitenkin pois ennen kuin sain visioita toteutettua. Ideana on ollut tehdä siitä Junkers Ju 88 -teemainen pommikone kuitenkaan tarkemmin yksityiskohtia mukauttamatta. Samalla tuli idea muistaa tekemisellä Jk 254 koneen miehistöä joka tippui Liperissä järveen. Samainen kone on myöhemmin nostettu järvestä ja siitä sulatetusta metallista on tehty amuletteja joita on myyty ja tuotto on lahjoitettu sotaveteraaneille.

Keulille alkuun tulee 6.2 diesel joka on tarkoitus vaihtaa jossain vaiheessa duramaxiin. Laatikkona pysyy edelleen th400. Autossa on ilmajouset ja ohjaus tulee niin, että autoa voi kallistaa sivu suunnassakin. Auto on rekisteröity kuorma-autoksi ja siellä on istumapaikkoja 9. Istuimet on 3 rivissä. Auton ulkoiset pellit on käytetty sinkki kylvyssä ja niitä ei ole käsitelty sen jälkeen millään.

Kuvat ja teksti: Sheikki

viimeisin pävitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved