Volvo 245 DL


Klikkaamalla pikkukuvia näet ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Volvo
Malli: 245 DL, vm. 1983
Tekniikka: B19a + m45
Omistaja: AtAi
Tarina:

Volvo 245 DL eli 1995 cm3 (B19a) koneella ja vm. 1983, voimaa siirtää 4-vaihteinen (m45) manuaali. Auto on rekisteröity kahden hengen pakettiautoksi. Taustoista sen verran, että auto on palvellut aktiiviuran Ahvenanmaalla ja sen jälkeen siirtynyt Pohjanmaalle hautaustoimiston vara-autoksi.

Hautaustoimisto antoi auton vaihdossa vuoden 2005 lopulla Kokkolaan autoliikkeeseen, josta Deathlike Silencen Ville osti sen vuoden 2006 keväällä. Ostettaessa autosta löytyi mm. ruumishuonelomakkeita, kynttilöitä ja yksi arkun päällisliinakin tuli mukaan, joten tunnelmaan pääsi hyvin kiinni.

Ahvenanmaalla etäisyydet on melko lyhyitä, ja autoon ei ollut kertynyt kilometrejä kuin 152 tkm. Bändin "keikkabussina" autoon kerääntyi 8 tkm lisää, joten ostaessani sen pois Villeltä kun bändi oli kasvanut kuljetuskapasiteetistä yli kesällä 2010, mittarissa oli 160tkm

"Auto on alkuperäisessä kunnossaan eli erittäin hyvin säilynyt. Verhot tulivat mukana, mutta ne on korvattu bändimme logoin varustetuin kennomuovein, jotka myös suojaavat ikkunoita kun on tavaraa kyydissä. Lavetti on oiva apuväline painavia kappeja kyytiin lastatessa ja ilmaiskareilla saa hyvin säädeltyä kuormattavuutta. Katuuskottava keikkarassi kaikin puolin." -Ville 4.5.2007

Auto siis siirtyi heinäkuussa 2010 meikäläiselle, mukaan tuli kuvissakin näkyvät mainosmuovit ikkunoihin, ja kaikki alkuperäiset varusteet, hansikaslokerossa yhä on tuhkaustodistuksia ja muuta kivaa. Keikka-autona ollessaan sisäkaton verhous on vaurioitunut pahasti, joten tarkoituksena teettää uusi verhous, tällä kertaa tosin musta, alkuperäisen ollessa valkoinen, samalla on aikomuksena värjätä/verhoilla makuuosaston muutkin vaaleat verhoilut mustaksi, sopii jotenkin paremmin, ja lisäksi eivät ole niin herkkiä jos kuljettaa tavaraa.

Kuvat ja teksti: AtAi

viimeisin päivitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved