Oma auto esittelyyn?

Julkaisukynnys on matala eli ei muuta kuin matoa koukkuun! Eikä esittely maksa mitään!

Jos omistat ruumis- tai hautausauton, tai samaan tyylisuuntaan rakennetun minkä tahansa auton (ylläpito päättää tapauskohtaisesti missä raja kulkee), lähetä autosi merkki, malli yms. tiedot, hyvälaatuiset kuvat (esim. 1-7 kpl) ja pieni tarina autostasi mahdollisine historiatietoineen ruumisauto.fi ylläpidolle (), niin kriteerien täyttyessä autosi esittely julkaistaan sivustolla.

Jos tuntuu, ettet tiedä mitä tietoja tarvitaan tai mitä tarinaan kirjoittaa, niin ota mallia autoesittelyssä jo olevista autoista. ;)

Jos sinulla ei ole kuvia autostasi, ne eivät ole digitaalisessa muodossa tms., niin ota siitäkin huolimatta yhteyttä jos haluat autosi esille. Kehitellään jotain ongelmatapauksissa.

Kaikista kuvista poistetaan rekisterinumero ja muut mahdolliset henkilökohtaiset tiedot. Omistajan nimi ja muut tiedot jäävät niin halutessasi vain ylläpidon tietoon. Kuvat merkitään www.ruumisauto.fi -merkinnällä kuvavarkauksien hidastamiseksi. Halutessasi kuvien ottajan ja tekstin kirjoittajan nimi mainitaan/ei mainita. Kuvia ei käytetä mihinkään muuhun www.ruumisauto.fi ylläpidon toimesta. Poistan julkaistut kuvat ja tekstin pyynnöstä.

Jos vielä jokin jäi kaivelemaan mieltä, niin ylläpidolta voi kysyä ja tarvittaessa ylläpitoa voi myös ohjeistaa, jos tarvitaan esim. kattavampaa ohjeistusta tai jotain tärkeää ei mainita.

t. Saul / webmaster

viimeisin päivitys: 21.01.18kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved