Mercedes-Benz W115 240 D


Klikkaamalla pikkukuvia n?t ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Mercedes-Benz
Malli: 115.108 (115 lang), vm. 1975
Koripaja: Erikoiskori Oy (Binz GmbH)
Tekniikka: OM616 240 D + 4 vaihteinen manuaali
Omistaja: Saul
Tarina:

Korimuutostyö on dokumenttien mukaan tehty Suomessa Erikoiskori Oy:n toimesta. Tosin on mahdollista, että Erikoiskori olisi vain tehnyt jotain kosmeettista, mutta itse auto on varsinaisesti Binzin muokkaama.

Virkatehtäviään auto on mitä ilmeisemmin suorittanut pääkaupunkiseudulla (huoltokirjassa olevien Pitäjämäen Vehon leimojen perusteella) vuoteen -82 asti, jolloin auto on katsastettu henkilöautoksi.

Edellinen omistaja, foorumiltakin tuttu "ili" osti auton itselleen kesällä -97. Auto osoittautui silloin lähemmän tarkastelun jälkeen aika ruosteiseksi ja autoon piti tehdä suhteellisen mittavat korityöt. Auto valmistui v. 2000 kesällä ja sillä on ajeltiin arkiajoja ja lomareissuja lähinnä kesäisin. Konekin tuli vaihdettua pari vuotta sitten (2004?). Kilometrejä on kertynyt 460 tuhatta, joista vuoden 200 remontin jälkeen n. 90 tuhatta.

Marraskuussa 2009 auto siirtyi ililtä minulle eli perheessä on nyt kaksi 70-luvun hautausmersua. Mitään tietoa tulevaisuudesta ei ole, mutta tietenkin sitä jo jotain on tullut visioitua! Perusremonttia tietenkin tarvitaan, mutta pohja on hyvässä kunnossa ja kone on timmi. Ovien alareunat ja maalipinta pitäisi uusia, sisustaa vähän tekohengitellä, niin se olisi siinä. Pitää kuitenkin saada ensin tuo toinen valmiiksi.

Kuvat: Saul, teksti: ili/Saul

viimeisin p?vitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved