Volvo 245


Klikkaamalla pikkukuvia näet ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Volvo
Malli: 245, vm. 1979
Omistaja: PioneerVolvo
Tarina:

Tuli ostettua tällainen ruumisauto joka on palvellut Lapissa mm. Ylitorniossa. Volvo ei ole vielä ehtinyt olla siviilikäytössä, autossa on mm. lavetti ja ikkunoiden rullaverhot yhä paikoillaan. Lipputangon kiinnityksen myyjä otti talteen muihin projekteihin mutta saan tarvittaessa tehtyä samanlaisen. Autosta löytyi mm. hautaustoimiston käyntikortteja ja ohjelappusia vainajan omaisille.

Autolla on ajettu 186'000 km ja se on teknisesti erittäin hyvä. Koneena on B21 ja laatikossa nappivitonen. Korissa ei ole varsinaisesti ruostetta muualla kuin takaluukun alareunassa, mutta korissa on kyllä siellä täällä haljenneita kittauksia. Jos joskus inspiraatiota riittää niin teen autoon peltityöt ja maalaan sen satiininmustaksi. Autoon tulee vetokoukku jotta saan kuljetettua peräkärryssä entisöimiäni/kunnostamiani Tuntureita mopotapahtumiin. Kotiinkaan ei tule olemaan kiire kun autossa mahtuu hyvin yöpymään. Rompetapahtumiinkin on hyvä lähteä myymään kun mahtuu myyntitavaraa suht paljon mukaan.

Tässä autossa yhdistyy monta käyttötarkoitusta, toimii käyttö-/harraste-/veto-/rompetoriautona ja linttatapahtumiinkin sillä kehdannee mennä.

Kuvat ja teksti: PioneerVolvo

viimeisin pävitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved