Chevrolet 1987


Klikkaamalla pikkukuvia näet ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Chevrolet
Malli: Caprice, vm. 1987
Omistaja: gm- / Sami, Pieksämäki
Tarina:

Hankin auton syksyllä 2008. Auto oli tuolloin katsastamaton ja ostohinta "pisti" ostoksille, kun hinta oli vain 3-numeroinen. Caprice ehti huilata talven ja juhannuksen korvilla 2009 se sai taas tuoreen leiman. Ostohetkellä auto oli rekisteröity 3+1 henkilölle. Katsastuksen yhteydessä auto muutoskatsastettiin 8:lle henkilölle.

Historiaa en ole vielä ehtinyt selvittää. Ruumisautona tämä minulle myytiin, lipputangon paikka on ainakin tallella ja joitakin papereita hauturiin liittyen oli myös mukana, mutta niistä ei selviä edes paikkakuntaa, jossa auto on palvellut.

Caprice on nyt maalattu mustaksi. Alkuperäinen väri on viininpunainen. Auto on tällä hetkellä perheen vakituisena käyttöautona, kuljettaen minun lisäkseni vaimoani, neljää lastamme ja kahta koiraa. Konepelti tuli asennettua toisesta autostani.

Tällä autolla on pihassa "muutamia" kavereita eli farmareita on perheessä useita. Ruumisautoja on tämän lisäksi toinen vm. -87 Caprice ja -76 vuoden Plymouth Fury. Pakuksi rekisteröityjä GM-farmareita on tällä hetkellä 10 kpl. Osa on rekisterissä, osa ei. Kaikkiaan minulla on ollut näitä Gm-farmareita noin 50 kpl, joten voidaan puhua jo sairaudesta...

Kuvat ja teksti: gm- / Sami

viimeisin pävitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved