Cadillac


Klikkaamalla pikkukuvia näet ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Cadillac
Malli: Fleetwood, body by Superior, vm. 1971
Tekniikka: 472 375 hp V8
Omistaja: ilpo
Tarina:

Cadillac hoiti virkatehtäviään North Carolainassa ja siirtyi jossain vaiheessa "taide ja elokuvapiireihin". Ei ole tietoa onko maalaukset toteutettu Hunttingtonissa ennen vai jälkeen elokuvakäytön? Kupeitten hahmot ovat meilläkin pyörineistä elokuvista ja sarjoista menneiltä ajoilta. Osa helpostikin tunnistettavissa.

Suomeen huusin auton ebaysta kuvien ja myyjän kertomuksen pohjalta näkemättä autoa ennen kontista purkua. Matkaan auto lähti Georgian satamasta ja jatkoi sieltä Bredeshavenin ja Hampurin kautta Helsinkiin, josta ajoin auton kotiin (n. 400 km) marraskuun viimeisenä päivänä ilman suurempia vaikeuksia. Mitä nyt tullissa arvottiin puoli päivää auton tullia.

Nyt Cadillac on katsastettu keväällä 2008 kuorma-autoksi. Auto on herättänyt huomiota tapahtumissa mm. (Oldtimer Run 08 People's Choice -pytty). Muutenkin liikenteessä mallillaan ja maalauksillaan herättää huomiota, hilpeyttä ja jostain kumman syystä myös pahennustakin. Auton voi bongata varsinkin Itä-Suomen tapahtumissa ja miks ei missä milloinkin.

Kuvat ja teksti: ilpo

viimeisin päivitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved