Dodge Monaco STW 1977


Klikkaamalla pikkukuvia näet ne suurempina.

Tiedot:
Merkki: Dodge
Malli: Monaco Stw, vm. 1977
Omistaja: reaper
Tarina:

Dodge Monaco Stw 1977 vuosimallia oleva entinen raatovankkuri kovassa käytössä, kaiken nähneenä, kaiken kokeneena ja on kolmisen vuotta sitten ollut jopa hääautonamme. Kuvissa on lisävarusteisiin kuuluvia mm. käsiraudat ja jalkaraudat, nahkaruoska, tulipunainen sisustus, 1000 watin luukuttimet ja hieman entistä kalman hajua. Eli siis todella paljon tunnearvoa ja muistoja, joita ei voi rahassa mittailla. Kuitenkin tämä on harraste- ja suosikkiautoni, josta en hevillä luovu - vain kuolleen ruumiini yli!

Auto on tällä hetkellä kunnostettavana. Tarkoitus olisi kesäksi saada ruumari taas herättämään pahennusta vanhoissa ihmisissä ja erottumaan massasta.

Porauslautan historiasta en tiedä muuta kuin, että vuonna 2000 ostin auton vapuksi American Car Show'n reissulla. Ilmoitus oli Keltaisessa Pörssissä ja auto Nurmijärvellä, joten menin paikan päälle ja tein kaupat. Autossa oli vikalista pienine vikoineen. Ajaessani kotiinpäin pelkäsin ihan sikana kun auto seilasi puolelta toiselle johtuen nuppien väljyydestä. 500 km, 15 tuntia ajamiseen 40-50 km tunnissa olat kipeinä.

Tarinoita autosta olisi sen jälkeen loputtomasti, laidasta laitaan. Voit ehkä vain kuvitella mitä kaikkea.

Kuva ja teksti: reaper

viimeisin päivitys: 21.01.18

kasinobonukset listattuna
www.ruumisauto.fi
2006-2021 © All rights reserved